A YouTube bejelentette, hogy a dislike-ok sikeres kivezetését követően a nyilvánosan elérhető videók képi megjelenését is elrejtik. A cég elmondása szerint ezzel azt szeretnék megelőzni, hogy a platformon található videók bárkit felzaklassanak.

Magyar családtámogatásos kiegészítőt kap a Sims 4

Hivatalosan is bejelentésre került a The Sims 4 legújabb DLC-je, melyben akár a CSOK-ot is felvehetjük virtuális családunk számára. A Baby Boomers kiegészítő március 15-én jelenik meg PC-re és Mac-re, és a valaha volt egyik legjobban várt addíciója lesz a népszerű játéknak.

4+2 híresség, aki kísértetiesen hasonlít egy ételre

Kedvenc hírességeinket látván gyakran leszünk éhesek, ami nem meglepő, hiszen legtöbbjük kiköpött úgy fest, mint aznapi reggelink, vagy épp a vasárnapi ebéd a mamánál. Most összeszedtünk 4+2 ismert magyart és ételmegfelelőjüket. Mutatjuk!

Sétaturizmus: sokan mennek falura, hogy maszk nélkül gyalogolhassanak

Kisgyermekes család bandukol a főút páratlan oldalán, fejüket biccentve üdvözlik a szemből nordicwalkingoló nyugdíjas házaspárt. A mintegy kétezer lelkes Csengelén vagyunk, ahol szerdától nagy mértékben nőtt az ide látogatók száma. Ennek egy oka van: a településen nem laknak tízezren, ezért itt nem kötelező a maszk viselése.