10 ok, amiért oda vagyunk Orbán Viktorért
Reklám

A Szegedi Idők továbbra is Magyarország egyetlen független hírportálja, itt bármiről írhatunk, teljes a szabadság. Úgyhogy vágjunk is bele, miért szeretjük mi nagyon miniszterelnök urat! Tíz plusz egy izgalmas pontban szedtük össze objektív érveinket.

Akármi is legyen, mi brutálisan bírjuk Orbán búráját, úgyhogy csapjunk is bele, let’s rock!

 

1. Apafigura

Ki is tudna ezzel vitába szállni? Orbán Viktor 57 éves, gyakran dicséri népét, imádja a kiadós lakomákat (innen örökölt is egy kis pocakot), és egyszer-egyszer egy kupica pálinka is lecsúszik. Ő maga a magyar apa. Ha Önt elhagyta édesapja, esetleg már nincs köztünk, gondoljon csak miniszterelnök úrra sajátjaként!

 

2. Jó vezető

Ennyi választást megnyerni ki más tudna? Erre csak Kádár János és Orbán Viktor képes, előbbi azonban csúnya eszközökhöz nyúlt ezért. Szerencsére már nincs egypártrendszer, a mai magyar demokráciában egyszerre akár 23 pártra is voksolhatunk, és még így, ennyi vetélytárssal is győzni tud a Mi Nagy Vezetőnk, Orbán Viktor!

 

3. Képes volt nemet mondani Sorosnak

Nehéz ügy. Soros György mind tudjuk, hogy mit akar művelni országunkkal, népünkkel, annak szuverenitásával. Miniszterelnök úr egykoron közel állt hozzá, de amint bölcsebb korba lépett, azonnal elfordult tőle, ahogyan azt kell.

 

4. Sok barátja van

Bár sokan kárognak emiatt, Orbán Viktor sikerrel kötött barátságot kevésbé elfogadott országok vezetőivel is. Ezzel is csak azt sugározza magából, milyen elfogadó ember. Ráadásul a bajban is ott van ha kell, legutóbb például a baloldal által megpuccsolt Donald Trump mellett állt ki büszkén.

 

5. Példamutató

Lássuk be, minden magyar tanulhat valamit a miniszterelnök úrtól.

 

6. Könnyű azonosulni vele

Bátor, mint minden magyar, ugyanakkor fél a migránsoktól, mint minden magyar. Nem nehéz a helyébe képzelnünk magunkat, ahogyan ő is ugyanezt teszi nap, mint nap.

 

7. Szereti a karácsonyt

Na nem azt! 😛 A valódi, mindnyájunk által várva-várt szeretet-ünnepről van szó. Orbán Viktor még az őt ellenségként kezelő, gyakran botrányosan megnyilvánuló képviselőtársai felszólalásait is képes jó kívánsággal fogadni. 🙂

 

8. Gasztromester

Kovászos uborka, rántott hús, pálinka. Kell többet mondanunk?

 

9. Valódi sportember

Persze, minden nap Nemzeti Sporttal kel, de látták a videót, amiben a karmelita kolostor erkélyéről elrúgott egy focilabdát a Puskás Arénáig? Az vagy 8 kilométer!

 

10. Menő háza van

Ha már karmelita kolostor, eszméletlenül menő egy kecó. Ráadásul van másik háza is, egy Felcsút nevű Fejér megyei faluban. Sajnos ebből nem sokat látni, mert a liberális Google ezt is elszúrta – vagy szabotálta? 🙁

 

10+1. Szexi

Hölgyeim, legutoljára hagytuk azt, amit legbelül mind érzünk – csak az urak meg ne tudják. 😛