Magyar családtámogatásos kiegészítőt kap a Sims 4
Reklám

Redwood, Kalifornia – Hivatalosan is bejelentésre került a The Sims 4 legújabb DLC-je, melyben akár a CSOK-ot is felvehetjük virtuális családunk számára. A Baby Boomers kiegészítő március 15-én jelenik meg PC-re és Mac-re, és a valaha volt egyik legjobban várt addíciója lesz a népszerű játéknak. A fejlesztő Maxis cég ígéretei szerint a következőket csinálhatjuk majd benne (a leírást szó szerint idézzük):

„A konyha tündérei
Hagyd hátra elkeseredett karrierista életedet, és állj csatasorba – persze csak a lakáson belül. 36-féle háztartási feladat vár megoldásra a legegyszerűbbektől a legnyomasztóbbakig: készíts reggelit az uradnak, moss ki, takarítsd ki a nappalit, tedd tisztába a gyerekeket, cseréld ki a nagyi ágytálát! A Baby Boomers-ben tradicionális közép-kelet-európai fogásokat is el tudsz készíteni ezentúl: csillapítsd a család falánkságát túrós csuszával vagy parizeres kenyérrel, aztán gurítsatok le egy alsópolcos rozét – PET-palackból persze!

Nekünk a család az első
Vedd fel a Családi Otthonteremtési Kedvezmény™-t, bújj ágyba társaddal, és irány a kórház! Ezentúl 12 gyermeket is nevelhetsz egyszerre a játékon belül, így valódi kölyökhadsereggel vághattok bele a ház átalakításába.

Paloták a piacon
Előbb azonban szükség lesz egy nagyobb, tágasabb lakhelyre. A Baby Boomers-ben realisztikus ingatlanpiaci kalkulációk segítségével élheted át a lakásvásárlás minden izzasztó pillanatát. Hagyd, hogy átverjenek, és fuss a pénzed után! Ha átvergődtél a vásárláson, szembesülj a rád váró izgalmas állapotokkal: beázó tető, gipszkartonfalak, náci szomszéd, jöhet bármi. Az Idegrendszer menüpontban láthatod, hogy 1-től 10-íg terjedő skálán mennyire borult már ki Simed. Kapj szívinfarktust, és dögölj meg!”